Прокуратура США прийняла рішення частково зняти звинувачення з Пола Манафорта.

Про це на свому сайті повідомляє інформаційне агентство Reuters.

У США знали десять звинувачень у шахрайстві проти Манафорта, рішення по яких не змогли прийняти влітку присяжні.

Суддя також відмовився чекати, коли Манафорт закінчить співпрацю із прокурором Мюллером, який веде розслідування про втручання Росії у вибори американського президента у 2016 році.

"Я не чув від влади інформації про те, скільки часу може тривати співпраця з Манафортом. Я не готовий чекати вічність", - заявив суддя.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

На судове засідання Манафорт прибув у інвалідному візку з перев'язаною правою ногою.

В серпні цього року Манафорта визнали винним за вісьмома пунктами звинувачень у фінансовому шахрайстві. Минулого місяця він уклав угоду про партнерство з командою спеціального прокурора Роберта Мюллера. Це робилося для того аби уникнути другого судового розгляду, який мав відбутися у Колумбії.

Також Манафорта звинувачують у тому, що він не був зареєстрований як політичний консультант Партії регіонів та колишнього Президента України Віктора Януковича.
Крім того, підсудний очолював виборчу кампанію Дональда Трампа.

Нагадаємо, раніше у Трампа поспішно відреагували на "зраду" Манафорта.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що суддю у справі Манафорта взяли під варту.

Окружний суддя Олександрії Томас Елліс, який займається справою політичного консультанта та колишнього очільника виборчої кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта, якого звинувачують у фінансових злочинах і порушенні податкового законодавства, заявив про те, що йому погрожують.

Він додав, що крім імен присяжних також не стане публікувати зміст зустрічі з адвокатами, які беруть участь у процесі над Манафортом. Зустріч стосувалася розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера про можливе втручання Росії у президентські вибори у США.

Також "Знай.uа" писав, про те, скільки мільйонів висмоктав Манафорт з України.