Б'юті-блогер Маршала Перкінс, яка проживає в Техасі, була практично нікому не відома до тих пір, поки не опинилась у в'язниці. Після того, як дівчина провела ніч у поліцейській дільниці, вона відразу ж стала дуже популярною.

Як стало відомо, 19-річна студентка Техаського університету на своїй сторінці в Facebook проводила відеоуроки з макіяжу. Підписчиків у Маршали було дуже мало, проте все змінилося рівно в той момент, коли дівчина попалася на порушення закону. Поліція затримала дівчину після куріння марихуани, за що студентці довелося провести ніч у відділку.

Маршала Перкінс

На наступний день Маршалу відпустили, проте правоохоронці завели на неї справу, а також розмістили декілька фотографій студентки на сторінці поліцейської дільниці. Користувачі мережі відразу ж звернули увагу на яскраву зовнішність дівчини. Маршалу засипали питаннями про її макіяж і навіть вимагали від поліції відпустити таку красуню з дільниці як найкрасивішу в світі злочинницю.

З того дня Маршала Перкінс знайшла величезну популярність, а число її підписчиків збільшилося в кілька разів. Крім того, дівчині почали надсилати численні оплачувані замовлення на макіяж і навчання візажу.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Маршала Перкінс

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що мережу вразили знімки юної українки, на шкірі якої присутня величезна родима пляма. Воно таких розмірів, що покриває майже всю спину дівчини і досягає її живота. Вона все життя терпіла глузування з боку оточуючих, але потім вирішила все змінити і тепер у неї десятки тисяч підписчиків у соцмережі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в Міжнародний жіночий день Меган Маркл з'явилася біля стін Королівського коледжу в Лондоні, щоб взяти участь у заході, присвяченому 8 березня. Наряд, який вона обрала, перебуваючи на восьмому місяці вагітності, вразив сміливістю, а її поведінка – фривольністю.

Також "Знай.uа" писав, що Лотте ван дер Зеє, яка володіла титулом Міс Всесвіт і не досягла 20-річчя, померла під час відпочинку в Австрії. Їй раптово стало погано і у дівчини стався серцевий напад, від якого вона впала в кому, а пізніше і померла.