На вакансію ката у Шрі-Ланці після відновлення там смертної кари подали заявки щонайменше 102 особи.

Зазначається, що необхідність у конкурсі на цю посаду виникла після того, як в країні вирішили відновити смертну кару. У вакансії зазначено, що кандидату має бути від 18 до 45 років, він повинен мати "чудовий моральний характер" і "розум та психічну силу".

Президент Шрі-Ланки Майтріпала Сірісена оголосив про підготовку скасування мораторію ще в лютому 2018 року. Він надихнувся прикладом Філіппін, де під час антинаркотичних рейдів вбили тисячі наркоторговців. Очільника Шрі-Ланки дуже хвилює проблема поширення наркотиків.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Шрі-Ланці планують повернути смертну кару протягом двох найближчих місяців. У в'язницях країни зараз перебуває близько 25 осіб, засуджених на довічне ув'язнення за злочини, пов'язані з наркотиками. Всього довічне ув'язнення там відбувають 436 осіб.

Останні 43 роки в країні не страчували нікого. Хоча суди Шрі-Ланки засуджують до смертної кари за звинуваченням в серйозних злочинах, таких як вбивство, зґвалтування і наркоторгівля, але такі вироки замінювали на довічне ув'язнення.

Раніше ми писали, що батьки заморили 3-річну донечку голодом і знімали на камеру, як дражнять її їжею. На відео мати простягає дівчинці варене яйце, а потім, сміючись, забирає його зі словами: "Для тебе їжі немає".

Парі з Юти загрожує смертна кара після того, як вони заморили трирічну донечку голодом і знімали на камеру, як дражнять її їжею. Анджеліна Костелло була знайдена мертвою в липні 2017 року, після того як батьки подзвонили в поліцію і повідомили, що вона перестала дихати, повідомляє People.

Голова, руки і ноги дитини були вкриті синцями, рваними ранами і відкритими виразками. 25-річному Міллеру Костелло і 23-річній Бренді Еміль пред'явили звинувачення у вбивстві при обтяжуючих обставинах.

Нагадаємо, туристів, які загинули на перевалі Дятлова 60 років тому, могли жорстоко катувати перед смертю. Сенсаційна версія виникла на підставі збережених фото.

Раніше Знай.ua повідомляв, у сучасному світі у кожної родини свої правила і розуміння того, якою має бути сімейне вогнище. Однак у 50-х роках минулого століття навіть випускалися керівництва для жінок, як потрібно поводити себе у власному домі.

Також Знай.ua писав, божевільні тести на вагітність з минулого: чому жінку намагалися задушити, а кролики вмирали.