У Кременчуці стався жахливий інцидент. Зниклого ветерана війни на Донбасі Георгія Аветова виявили мертвим.

Про це стало відомо завдяки повідомленню голови громадської організації "АТО-Майдан-Кременчук" Леоніда Харченка в своєму особистому Facebook.

Наголошується, що пошуки уродженця Кременчука, учасника АТО Георгія Аветова велися з 23 березня, коли він безслідно зник. За словами Леоніда Харченка, тіло 39-річного ветерана АТО виявили в районі вул. Переяславська, 80. Проце пише портал "Політека".

"23 березня Григорій о 15:00 пішов на зустріч біля АТБ в районі скверу космос і з того часу додому не повертався і не виходив на зв'язок. За свідченням сусідів 23 березня о 21:00 його бачили в під'їзді будинку, де він проживав, але вдома він не з'являвся", — розповів глава "АТО-Майдан-Кременчук".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Леонід Харченко також попросив усіх, хто може допомогти встановити причини трагедії, негайно повідомити будь-яку інформацію громадської організації. Також повідомляється, що завтра, 28 березня, відбудеться офіційна церемонія прощання з Георгієм Аветовим. Ветерана війни на Донбасі поховають на Алеї героїв АТО Свиштовского кладовища.

Варто нагадати, що Олександр Терещенко в своєму останньому бою за Донецький аеропорт втратив обидві руки. Зараз він продовжує вчитися жити з протезами і будувати життя по-новому. Він привчив всіх оточуючих, що може все робити сам і якщо йому потрібна допомога, то він попросить про неї сам. Чоловік стверджує, що це потрібно, щоб "не розслаблятися і не деградувати". Кіборг на своїй сторінці в Фейсбук поділився історією, яка сталася з ним не так давно на одній зі станцій метро в Києві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що напередодні старту весняного призову до лав української армії все частіше в мережі з'являється інформація, що нібито українців призовного віку "виловлюватимуть" на виборчих дільницях 31 березня. Зазначимо, стартує весняний призов в Україні 1 квітня. У цьому році він займе три місяці і закінчиться тільки в кінці червня. Військкомати планують залучити до Збройних сил кілька десятків тисяч новобранців.

Нагадаємо, чиновники жорстоко познущалися над ветераном АТО, відібравши останнє: без оголошення війни.

Як повідомляв Знай.uа "Коли відрубаєте?", - ветеран АТО без руки жорстко звернувся до Порошенка, українці не стримують сліз.

Знай.uа писав, корупційний скандал в оборонці: САП відкрила кримінальну справу проти голови НАБУ.