22-річна Любов Левицька із села Велике Козятинського району пережила справжній жах, коли мало не стала жертвою сексуального маніяка.

Про це повідомляє 33-й новини.

Відзначається, що дівчина мало не стала жертвою хворих фантазій місцевого пенсіонера діда Івана. При цьому він достеменно знав, що ще з народження дівчина страждає на фенілкетонурію.

Варто відзначити, що ще 27 лютого дівчина поїхала до Козятина придбати матері ліки та заплатити за комунальні послуги. За годину повернулась, проте тут же зникла. Рідні та близькі подумали, що вона пішла до бабусі та розпочали самостійні пошуки.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Проте під час пошуку по вулицях села, один із чоловіків розповів, що бачив, як доньку повів за собою 79-річний Іван Петрович, який мешкав поряд із будинком дівчини.

Після цього вони вирішили викликати поліцію. По прибуттю службовий пес відразу ж взяв слід до порожньої хати, яка належала пенсіонеру.

Вони стали стукати у двері та кричати, щоб чоловік відкрив двері, після гучного скандалу дід відчинив двері та виштовхав Любу зі словами: "Забери своє чмо".

"Коли ми стали оглядати дитину, то її штани були одягнені задом наперед, стопи та коліна брудні. Куртку зловмисник закрив у скриню. На обличчі та шиї дитини подряпини. Наступного дня з’явились синьо-червоні цятки, ймовірно, Любу намагались душити. Донечка була налякана, трусились руки. Зрозуміло, що у мене виникли підозри, що дитину пенсіонер зґвалтував та познущався над нею. Та чомусь поліція після допиту його відпустила і не затримувала", - зазначила бабусія дівчини.

Нагадаємо, жахливий інцидент стався в Борисполі Київської області. Педагога дитячого гуртка підозрюють у тому, що він розбещував неповнолітніх.

"Протягом року, з лютого 2018-го по лютий 2019-го, підозрюваний неодноразово здійснював фізичні дії, що розбещують щодо п'яти малолітніх", ‒ повідомили в прес-службі.

Як повідомляв "Знай.ua", на Харківщині відбувся кричущий злочин. Правоохоронні органи затримали 4 осіб, серед яких 2 неповнолітніх, за підозрою у вбивстві військовослужбовця.

Також "Знай.ua" писав, що кіберполіція вивела на чисту воду та затримала жінку, яка використовувала власного 4-річного сина для зйомок у порно.

Петро Порошенко - не головнокомандувач, він олігарх і мародер - Анатолій Гриценко