У російському Санк-Петербурзі сталася дика історія з неповнолітніми та медиком, яку наразі розслідує поліція.

лікарня
лікарня

Про це пишуть російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що анестезіолог з 35-річним стажем користавався дією наркозу та вступав у інтимний зв’язок із неповнолітніми пацієнтками. Інцидент стався у одному з гінекологічних центрів міста.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

За офіційною заявою слідчого комітету Російської Федерації, лікар, який працює в клініці Санкт-Петербурга реаніматологом – анестезіологом, зґвалтував трьох юних пацієнток, двоє з яких були неповнолітніми.

У повідомленні уточнюють, що підозрюваний медик скористався станом впливу наркозу трьох пацієнток, 1997, 2001 і 2002 років народження, які перебували в палаті після операцій, і по черзі вчинив стосовно двох потерпілих насильницькі дії сексуального характеру, а іншу дівчину – зґвалтував.

Лікар був затриманий поліцією, після чого у нього погіршився стан здоров’я. Наразі він перебуває у лікарні під охороною.

Поліція Росії
Поліція Росії

Про зґвалтування повідомила мати 16-річної школярки, після чого були написані заяви двома іншими пацієнтками тієї ж палати – 17-річною студенткою і 21-річною касиркою магазину.

Потерпілим розповіли, що реаніматолог скористався їх безпорадним після виходу з наркозу станом і поглумився над ними.

Лікарня
Лікарня

Відомо, що затриманому анестезіологу 58 років і він має більше 35 років стажу роботи. Крім того, лікар є членом асоціації анестезіологів і реаніматологів.

Нагадаємо, в Одеській області правоохоронцями був затриманий злочинець, який убив і зґвалтував дитину.

Про це повідомляється в прес-службі поліції.

поліція
поліція

Інцидент стався в ніч на п'ятницю, 23 листопада. У покинутому будинку під Одесою виявили труп дівчинки 2009 року народження. Як з'ясувалося в результаті розслідування, її вбив і зґвалтував 28-річний чоловік. Також стало відомо, що він квартирував і жив разом з родиною загиблої.

Раніше Знай.uа писав про те, що у соціальних мережах опублікували фотографію рецидивіста, якого обґрунтовано підозрюють у зґвалтуванні 10-річної дитини.

Також Знай.uа повідомляв, що житель Харкова розповів, що його 10-річну доньку намагалися зґвалтувати в ліфті.