Чемпіон світу з рукопашного бою застрелив лейтенанта Росгвардіі в нічному клубі в Махачкалі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що стрілянина розпочалась відразу ж після словесного конфлікту. Також відзначається, що під час критичного моменту у конфлікті один з людей витягнув пістолет та розстріляв двох кривдників. Лікарі, які прибули на місце конфлікту константували смерть одного з конфліктуючих.

"В результаті один з них витягнув пістолет і розстріляв двох своїх кривдників. Прибулі на місце події лікарі "швидкої допомоги" констатували смерть одного з поранених, другого терміново доставили в Республіканський ортопедо-травматологічного центр", - сказав співрозмовник агентства.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Відомо, що один з поранених перебуває у важкому стані, проте у свідомості. Наразі його допитують слідчі. Загиблий лейтенант знаходився не при виконанні. За інформацією джерела, порушено кримінальну справу.

Разом з тим варто відзначити, що Європейський суд з прав людини визнав "політично мотивованими" затримання російського опозиціонера Олексія Навального.

Наразі вже відомо, що ЄСПЛ розглянув всі випадки незаконного затримання навального у період з 2002 по 2014 рік. Тоді він взяв участь у декількох мітингаз та демонстраціях. Саме після чого його звинуватили у порушенні адміністративного законодавства.

Крім того навальний вже назвав рішення суду "найважливішим, чого вони домоглись в ЄСПЛ за останні 15 років".

За словами опозиціонера, рішення ЄСПЛ "має найважливіше значення" не тільки для нього самого, а й для "величезної кількості" людей в Росії, яких "щодня" заарештовують за схожими справах.

Також варто відзначити, що жертва групового зґвалтування співробітників МВС в Башкирії прийшла в кабінет до начальника з подругою. За словами джерела, дівчину ніхто насильно не змушував приходити в кабінет.

"В ніч на вівторок вона прийшла в компанію начальників не одна, а з подругою", - сказано в повідомленні.

За його словами, в цій справі треба розібратися, "а не влаштовувати громадський суд".

Наразі вже відомо, що в російській Уфі три начальника поліції підозрюються у згвалтуванні колеги у відділенні. Над дівчиною знущалися всю ніч, передає telegram-канал Mash.

Виявилося, що дівчина-дізнавач - дочка високопоставленого співробітника Росгвардії.

Нагадаємо, у столиці силовики вбили більше 40 людей під час протесту.

Як повідомляв "Знай.ua", російські копи по-звірячому зґвалтували молоду колегу.

Також "Знай.ua" писав, що копи схопили росіянина, який убивав українців "для задоволення".

У Чечні лейтенант Росгвардіі розстріляв чотирьох товаришів по службі