11-річна дівчинка завагітніла після того, як її зґвалтував коханець рідної бабусі, і народила дитину. Про це пише Clutch.

Моторошний випадок стався в Аргентині. Маленька дівчинка поскаржилася на болі в животі і лікарі виявили, що вона на 18 тижні вагітності. В результаті був арештований 65-річний коханець бабусі. Як виявилося, він зґвалтував дитину і обіцяв убити її, якщо вона комусь розповість.

В Аргентині існує заборона на аборти, тому дозвіл на переривання вагітності розглядав суд. На ньому маленька аргентинка сказала: "Я хочу, щоб з мене витягли те, що вставив старий".

Суд схвалив рішення про аборт, хоча місцева влада намагалася йому перешкоджати. У результаті за день до процедури у крихітки началаись пологи.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Лікарі всіляко намагалися її відволікти від болю: вмикали музику і давали ляльок. Жертва зґвалтування народила на 23-му тижні хлопчика вагою 500 грам, який на даний момент набирає вагу в інкубаторі.

Поки що невідомо про долю новонародженого і самої дівчинки. Влада пообіцяла забезпечити їй якісну підтримку психотерапевта.

Раніше повідомлялося, що в Мелітополі дівчинка звернулася в органи опіки повідомила, що її мати веде аморальний спосіб життя і зловживає спиртним. Школярка розповіла, що їй часто доводиться йти з дому і гуляти по парку, тому що мати приводила в будинок чоловіків і влаштовувала оргії на її очах.

Відділ опіки та піклування ініціював процес позбавлення жінки батьківських прав. На дні мелітопольський міськрайонний суд розглянув справу.

Було встановлено, що відповідачка має трьох малолітніх дітей, двоє з них проживають з батьком, а старша дівчинка живе в інтернаті. Мати дівчинкою не цікавиться, не приїжджає і не дзвонить.

Нагадаємо, харьків'яни вимагають розправи над нелюдами, що знущалися над беззахисною дівчиною.

Раніше Знай.uа повідомляв, батько ґвалтував 11-річну доньку на очах у сина.

Також Знай.uа писав, у Запоріжжі активісти знайшли і жорстоко покарали педофіла.