У Запорізькій області бійці ДСНС врятували семимісячну дитину.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що інцидент відбувся ще 22 березня у місті Енергодар, де через відключення світла в одній із багатоповерхівок міста, застрягли люди.

Прибувши на виклик бійці ДСНС відразу ж встановили, що ліфт застряг між четвертим та шостим поверхами, а всередині нього знаходились троє людей, одним з яких було немовля.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Рятувальники, за допомогою гідроінструмента звільнили людей. Медична допомога їм не знадобилася.

Варто нагадати, що страшна історія сталася на Манхеттені (Нью-Йорк). За її мотивами можна знімати хоррор. Адже те, що пережила ця жінка і ворогу не побажаєш.

53-річна Марітес Форталіза працює хатньою робітницею вже 18 років в приватному будинку на Медісон-авеню і 65-ій вулиці, недалеко від Центрального парку, в будинку банкіра Уоррена Стівенса.

Так, прибиральниця увійшла в ліфт і вже не змогла вийти. Маритес застрягла між другим і третім поверхами. І якщо просто замкнутий простір не здається вам досить страшним, то факт того, що жінка ще й не взяла з собою телефон, може повалити в жах не тільки клаустрофобов.

Нагадаємо, Ебігейл Томпсон - мешканка британського містечка Кітлі, графство Уест-Йоркшир. Дівчина веде звичайний спосіб життя і працює косметологом в місцевому салоні краси. Протягом 12 років вона не помічала, що в її носі застрягла справжнісінька обручка. І одного разу вона її знайшла.

"Був звичайний день, я сиділа у себе вдома на дивані і почала чхати. Я взяла серветку, щоб витерти обличчя. Коли я на неї глянула, то була дуже сильно здивована. Я навіть трохи злякалася і подумала Це що таке?".

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві на Французькому бульварі в районі стадіону Динамо "КаМАЗ" провалився в яму. На проїжджій частині машина заїхала в провал і застрягла правою стороною. Водій не може самостійно витягнути авто.

Також "Знай.ua" писав, що у Франції відвідувачі атракціону застрягли в повітрі через збій атракціону. Інцидент трапився у місті Ренн. Людди провисіли на висоті понад 50 метрів майже 8 годин.

НАБУ відновить справи проти корупціонерів Порошенко після перемоги Гриценко - Сакварелідзе про вибори президента