У Франції відвідувачі атракціону застрягли в повітрі через збій атракціону. Інцидент трапився у місті Ренн. Людди провисіли на висоті понад 50 метрів майже 8 годин.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

"Ренн: незвичайний Новий рік: вони застрягли на каруселі, що сягає 52 метри заввишки, з 9:30 вечора", - йдеться в повідомленні.

Карусель раптово припинила роботу через збій у системі. На ній тоді перебувало 8 людей. П'ять із них - діти, віком від 13 до 17 років. Вони сіли в атракціон о 20:30 31 грудня, а ось опуститисяна землю змогли лише о 5:40 ранку наступного дня завдяки рятувальникам.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Рятувальна операція завершена для 8 людей, яких заблокували на каруселі в місті Ренн. Вітаємо всі команди, яких залучили до порятунку", - написали французькі ЗМІ.

Спершу рятувальники спробували дістатися до кабіни атракціону за допомогою драбини, але вона виявилася закороткою. Тому до операції порятунку залучали гелікоптер. У результаті інциденту ніхто не постраждав. Деякі атракціони в парку розваг продовжували працювати, проте більшість відвідувачів спостерігали, як рятують людей.

Після завершення рятувальної операції атракціон відновив свою роботу.

Нагадаємо, що у Новорічну ніч мільйонам росіян зробили незвичний подарунок - на одному із популярних телеканалів транслювали телепередачу за участі померлого влітку популярного радянського та російського співака Йосипа Кобзона.

Раніше "Знай.ua" писав, що після заяви гумориста Володимира Зеленського про його наміри балотуватися на пост президента України під час майбутніх виборів, активізувалися фанати фронтмена гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука. Артиста закликали включитися у президентську гонку.

Також портал "Знай.ua" повідомляв, що у новорічну ніч у Харкові стався трагічний інцидент, пов'язаний з необережним використанням піротехніки.