У місті Познань засудили до 15 років позбавлення волі 23-річного громадянина України, який в січні минулого року вбив сокирою чоловіка в ігровому залі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що окружний суд польської Познані також постановив виплатити дружині загиблого 150 тисяч злотих матеріального відшкодування.

Варто відзначити, що у день вбивства у місті Любонь, до поліції повідомили про підпал узалі гральних автоматів. На місці пожежі рятувальники виявили тіло чоловіка із травмами.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вже під час розтину вдалося зрозуміти, що чоловік загинув у результаті удару сокирою по голові та грудній клітці.

Польська поліція за підозрою у скоєнні моторошного злочину затримала громадянина України, який відразу ж зізнався у скоєнні протиправного діяння. Крім того його звинуватили у зберігання наркотичних засобів та підпалу залу ігрових автоматів.

Згодом під час судового засідання чоловік так і не зумів назвати справжню причину скоєння жорстокого вбивства.

"Я вже рік думаю про це, і не можуть навіть собі відповісти на це питання. Ця людина нічого поганого не зробила".

Нагадаємо, з'явилися страшні подробиці загибелі українського заробітчанина Ігоря Манорика в Кракові. Ігорю було 45 років, він був родом з Тернопільської області. В чужу країну поїхав, щоб заробити трохи грошей для своєї сім'ї.

Як повідомляв "Знай.ua", останнім часом заробітчани з України перестали бути настільки цінними для Польщі співробітниками, адже тепер вони не єдині мігранти, які працюють на благо економіки цієї країни.

Також "Знай.ua" писав, що у Польщі стався черговий напад на українця. Український водій Über був побитий у Варшаві кількома поляками напідпитку, які були його пасажирами. При цьому вони ображали його за національною ознакою. Зловмисники також пошкодили його автомобіль і зникли.

Вибори 2019: Андрій Пальчевський закликав голосувати проти Петра Порошенка