У Китаї сталася моторошна катастрофа. Так, на фабриці в провінції Шаньдун в одному з цехів пролунав вибух, в результаті якого п'ятеро людей загинули і троє постраждали.

Про цю жахливу подію стало відомо завдяки повідомленню видання Xinhua, яке посилається на дані місцевої влади.

За словами журналістів, люди, які працювали в цеху, загинули. Три людини, що перебували за межами цеху, отримали травми легкого ступеня тяжкості. Вибух стався в приміщенні цеху по виробництву гірської породи - перліту. Місцеві правоохоронні органи затримали власника фабрики. Попередньо, аварія сталася через витік зрідженого газу з резервуара. На даний момент ведеться розслідування правоохоронними органами.

Варто нагадати, що в Києві чоловік підпалив двері квартири своєї колишньої дружини, коли в будинку перебувала вона, її мати і десятирічний син. Про це повідомляє прес-служба Департаменту патрульної поліції.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Зараз вже відомо, що підпал стався в будинку по вулиці Сержа Лифаря, частина підпаленого приміщення, двері сусідньої квартири і коридор вигоріли вщент. Варто зазначити, що відразу ж після виклику рятувальники за лічені хвилини прибули на місце пожежі. При цьому вони відразу ж почали евакуювати 7,8 і 9 поверхи, однак задимлення було надзвичайно сильним. Дітей з приміщення поліцейські виносили на руках.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 27 березня в центрі Кропивницького сталася страшна аварія. За словами начальника Головного управління Нацполіції в Кіровоградській області Романа Козьякова, головна причина пожежі та вибухів – це від'єднання шланга від цистерни з пальним. Свідки аварії поділилися розповідями, що тоді відбувалося в місті. Вони зазначають, що пережили справжній жах.

Нагадаємо, вибухи у Кропивницькому: вогонь знищив десятки машин, кількість постраждалих зростає.

Як повідомляв Знай.uа на військовому полігоні стався потужний вибух, є жертви: перші подробиці.

Знай.uа писав, в Тель-Авіві пролунав потужний вибух: "Євробачення" під загрозою зриву.