Ситуація на українсько-російському кордоні, як і раніше залишається складною - Росія готує черговий план по захопленню України.

Так, біля Азовського моря була помічена величезне угруповання російських військ. Про це повідомив Міністр оборони України Степан Полторак, пише Хвиля.

"Ситуація залишається складною. Групування війська, яка знаходиться на кордоні з Україною, небезпечна для України. 28 батальйонів тактичних груп, масштабне угруповання в районі Азовського моря, сили і засоби, збільшені під час окупації Криму за окремими напрямами в 10 разів, є небезпечними", - зазначив глава Міноборони в інтерв'ю телеканалу "Прямий" в суботу.

Як повідомив глава Міноборони, Збройні сили України контролюють ситуацію, системно працює розвідка і надходить необхідна інформація. Полторак детально пояснив ситуацію на кордоні з Росією і наміри російських військ

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Ми завжди знаходимося напоготові, аби здійснити свій конституційний обов'язок і захистити нашу державу", - наголосив Полторак.

Даючи відповідь на запитання про можливість повномасштабної війни з Росією, міністр висловив переконання, мовляв Росія і сьогодні має прагнення захопити Україну.

"Єдине – змінюється тактика, змінюються форми здійснення агресії. Нас випробовують на фронті. Не виходить на фронті – вони пробують всередині країни. На жаль, загрози відкритої агресії нікуди не відійшли, вони існують і, на жаль, сьогодні є дуже можливими", - додав Полторак.

Нагадаємо, в суботу, 31 березня, у канадській провінції Онтаріо сталась страшна авіакатастрофа. на борту перебував один пілот, він вижив.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, власник найбільшої російської авіакомпанії розбився в літаку, - ЗМІ.

Також портал Знай.ua писав, що звірства оскаженілого бойовика потрапили на відео: "здохни, мерзото".