Співвласник та засновник групи компаній, які займаються авіаперевезеннями S7 Group Владислав Філльов загинув в результаті авіакатастрофи в Німеччині.

Про це інформують російські ЗМІ з посиланням на джерело в авіапромисловості.

Про причини катастрофи наразі не повідомляють. Про інших постраждалих та жертви також інформації немає.

Хто такий Владислав Філльов

У Фільов 1985-1993 рр. служив у Ракетних військах стратегічного призначення на посаді військового інженера.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

У 1992 році Фільов потрапив в автокатастрофу, в результаті якої був змушений звільнитися зі Збройних Сил. З 1993 по 1996 рік працював заступником директора заводу ЗАТ "Металіст" по економіці (р. Новосибірськ). У квітні 1996 року очолив раду директорів інвестиційної компанії "Єврофінанс-Новосибірськ". У жовтні 1996 став заступником директора ВАТ "БогучанГЭСстрой" з фінансових питань, потім — з перспективного розвитку та планування.

У грудні 1997 року Фільов обраний головою ради директорів авіакомпанії "Сибір" як представник ІК "Русинпром-Інвест", у березні 1998 року став гендиректором авіакомпанії "Сибір". З червня по серпень 1999 року за сумісництвом працював гендиректором "Внуковських авіаліній".

З 12 травня 2009 року призначений генеральним директором ЗАТ "Група компаній С7".

У підприємця залишилось троє дітей.

Доповнено: ЗМІ спростовують відомості про смерть Фільов. З'явилася інформація, що загинули його дружина і її батько. Сам Фільов екстрено вилітає до Німеччини.

Повыдомляэться, що в авіакатастрофі у Німеччині загинула інший співвласник S7 Group Наталія Фільова, а не її чоловік Владислав Фільов, який також є співвласником цієї групи.

Нагадаємо, в суботу, 31 березня, у канадській провінції Онтаріо сталась страшна авіакатастрофа. на борту перебував один пілот, він вижив.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, у річницю найстрашнішої авіакатастрофи в історії згадали півтисячі жертв та розповіли подробиці трагедії.

Також портал Знай.ua писав, що у вівторок, 19 березня пасажирський літак загорівся при посадці. Інцидент стався в аеропорту "Мехрабад" в Тегерані, що в Ірані,