Ірландський лоукостер Ryanair вирішив підколоти компанію British Airways, яка випадково відправила пасажирів з Лондона в Едінбург замість Дюссельдорфа в Німеччині. Прикра неприємність сталася з причини помилкового курсу польоту.

На своїй сторінці в Twitter Ryanair глузливо написав: «Гей, British Airways. У нас є подарунок для вас» і прикріпив до посту знімок книги «Географія для чайників».

Повідомлення в соцмережі

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Багато користувачів посміялися над жартом, проте в той же час вказали, що Ryanair деякий час тому сам допустив подібну помилку. В цьому році авіакомпанія відправила пасажирів в Румунію замість Греції. А в 2006 році посадила повітряне судно на військовій базі замість аеропорту Дері в Північній Ірландії.

Один з користувачів прокоментував: «Я думаю, що книга повинна залишитися у вашій колекції». У той же час British Airways зберегла незворушність і написала: «Ніхто не ідеальний».

Літак British Airways

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що індійський пілот зняв приземлення літака на камеру, яку встановив в кабіні літака. Відео, яке триває всього кілька хвилин, вразило уяву користувачів мережі і миттєво отримало популярність. Видовище приземлення літака в новозеландському аеропорту Квінстаун неймовірно ефектне, але в той же час від нього холоне кров у жилах. Своє відео пілот підписав так: "Це те, що бачить пілот і, на щастя, не бачить пасажир".

Як повідомляв портал "Знай.uа": в канадському аеропорту Оттаві трапилася несподівана подія – коли літак канадської авіакомпанії Air Canada заходив на посадку, його оточила зграя пернатих. При цьому птахи пошкодили один з двигунів повітряного судна, проте екіпаж не розгубився і застосував свою майстерність, результатом чого стало успішне приземлення. Як стало відомо, на борту знаходилося 170 пасажирів і 8 членів екіпажу, при цьому ніхто з людей не панікував і обійшлося без постраждалих.

Також "Знай.uа" писав, що наймасштабніша авіакатастрофа в історії цивільної авіації сталася 27 березня 1977 року, коли при спробі зльоту з аеропорту Тенеріфе "Боїнг-747" авіакомпанії KLM врізався в такий же літак компанії Pan Am. В результаті трагедії втратили життя 582 людини.