У четвер, 4 квітня, стало відомо, що у Львівській області жінка, яка працює в кондитерському цеху, народила прямо на робочому місці немовляти і кинула його на місці. Про це повідомляє агентство УНН.

Так, джерело в правоохоронних органах не вказалр, в якому саме цеху стався інцидент. Однак він розповів, що жінку госпіталізували в районну лікарню з кровотечею.

Під час огляду пацієнтка зізналася, що народила дитину. За її словами, дитина народилася вже мертвою. Також жінка додала, що у неї під час роботи почалися перейми і вона народила самостійно в порожньому приміщенні.

Пізніше породілля помітила, що новонароджений малюк не дихає. Після цього вона просто викинула його в кущі. Потім жінка повернулася назад до роботи як ні в чому не бувало. Через деякий час її стан значно погіршився і «швидка допомога» забрала її у місцеву лікарню.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Працівники кондитерського цеху також викликали поліцію, яка прибула на місце інциденту для перевірки інформації. Правоохоронці дійсно знайшли труп немовляти, якого загорнули в ковдру.

За даним фактом розпочато досудове розслідування (ст. 117 КК України - умисне вбивство новонародженої дитини). Крім того, вже призначені експерти, які допоможуть встановити причини й обставини смерті немовляти.

Нагадаємо, що у Рівному мати зарізала власну новонароджену дитину. У жінки виникли психологічні розлади, вона проходила відповідне лікування. Проте в січні цього року у неї стався рецидив.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Одесі на пляжі "Аркадія" стався жахливий інцидент. Так, з пірсу під час сильного вітру здуло маму з коляскою, в якій була дитина. На допомогу кинувся чоловік, який стояв поруч.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі жінка закрилася в квартирі зі своєю маленькою дитиною, якій було лише два роки і включила газ. Для того, щоб врятувати дитину, поліції довелося проникнути в квартиру через вікно.