У колумбійському місті Калі 32-річна жінка та за сумісництвом багатодітна матір померла від тривалого заняття сексом зі своїм партнером.

Про це передає Q’Hubo.

В якийсь момент активно здійснюючий фрикції партнер виявив, що його дівчина не подає ознаки життя. Швидка госпіталізувала потерпілу, але врятувати її не вдалося.

Як відзначають журналісти, жінку знали під прізвиськом «Хижачка» через її неприборканий сексуальний темперамент.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

До 32 років вона народила чотири дитини – три з яких від різних партнерів. Однак, причиною смерті стала не надмірна любов, а змішування алкоголю і наркотиків.

Варто нагадати, що Полячка Пауліна Кенді, яка зараз живе в британській столиці, витратила на образ "ляльки" більше 50 тисяч фунтів. 24-річна модель зізнається, що з дитинства мріяла про ідеальну фигуре як у ляльки Барбі".

Так, Пауліна з 18 років почала збільшувати груди, і зараз у неї восьмий розмір. Щоб змінити розмір і форму губ, сідниць і носа, Пауліна також лягала під скальпель. Вона працює косметологом і знімається для Playboy.

З 20 років кожен день займається на тренажерах, дотримується строгої дієти і не вживає алкоголь. Жінка не приховує, що багато операцій вона зробила за рахунок чоловіків, з якими була близька. За словами Пауліни, залицяльники самі просили її збільшити груди.

Нині 24-річна Кенді самотня, але запевняє, що чоловіки просто таки лягають до її ніг штабелями, а деякі роблять пропозицію на першому побаченні. Каже, що через "надмірну сексуальність" їй складно знайти гідного партнера.

Нагадаємо, Голий принц Чарльз засвітив "королівські причандали": гарячі фото облетіли весь світ

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Рецепт салату любові: їжте його за 30 хвилин до сексу і не пошкодуєте

Також Знай.ua" писав про те, що Зірка фільмів для дорослих мало не померла в самий розпал оргії