У Дніпропетровській області пожежники отримали сигнал про те, що загорілося сміття.

Пізніше було встановлено, що загоряння сталося в Підгородному на вулиці Польовій.

пожежа
пожежа

За даною адресою одразу ж прибули ДСНС, які встановили деталі інциденту.

Встановлено, що 48-річна жінка хотіла загасити багаття, яке сама ж і розвела у власному дворі, але отримала серйозні тілесні опіки.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Локалізувати загоряння вдалося до приїзду бригади. Вогонь знищив сміття на 40 квадратних метрах. Медики доставили жінку в лікарню.

Варто нагадати, що ВХерсоні произошла досить тривожна ситуація. Так, в ході проведення господарських робіт на 4 поверсі адміністративно-навчального корпусу Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ МВС України відбувся розрив газового балона.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

За інформацією журналістів, вибух призвів до руйнування частини приміщень, постраждали більше 10 чоловік. У підсумку після аварії з балонному утворився пожежа. Однак, варто зазначити, що за такою легендою провели навчання: "Взаємодія служб екстреного реагування в умовах проведення рятувальної операції при НС з великою кількістю постраждалих".

В них крім нештатної команди з ліквідації наслідків пожежі та стихійних лих Херсонського факультету, взяли участь загін швидкого реагування "Влад "Херсонської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, Обласний територіальний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, а також представники Держслужби з НС.

Навчання були максимально наближені до реальних: димова завіса, крики про допомогу, "поранені" з травмами різної тяжкості — все було як у справжньому пожежі.

Нагадаємо, Храм Спасителя охопив вогонь: стовпи диму і суцільну паніку зняли на відео

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Нічні вибухи порушили сон Києва

Також "Знай.ua" писав про те, що На Донбасі прогримів потужний вибух, до постраждалих не можуть дістатися