Вже кілька днів поспіль на колишньому військовому полігоні у Черкасах рослинність гине в полум'ї пекла. Так, на вулицях Дахновскій та Одеській горять гілки і суха трава біля залізничних шляхів, вогонь здіймається досить високо.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ, які посилаються на дані рятувальників.

За інформацією екстрених служб, під час гасіння пожежі не допущено перекидання полум'я на лісові насадження. Одна з пожеж сухостою по вулиці Одеській поширилася на гараж.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Чергові караули черкаського гарнізону успішно ліквідували всі загоряння. Тільки за минулу добу в місті рятувальники загасили пожежі сухостою на площі близько 2000 м. кв.

Варто нагадати, що знищено приблизно 30 гектарів українського лісу. Рятувальники чергують на кордоні з Білоруссю через лісові пожежі. Вони рухаються в Україну. Вогняна стихія промчала крізь український кордон і знищує ліси в Рівненській області. Рятувальники роблять все можливе, щоб зупинити вогонь. Опівдні біля кордону за лічені хвилини пожежа з білоруської сторони перекинулася на територію України. Вогонь спалахнув вчора, 200 гектарів знищено. Українські ліси швидко вигорають, висота полум'я досягає верхівки дерев.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Франції згорів один з найпрекрасніших творів готичного мистецтва — собор Паризької Богоматері. Весь дерев'яний інтер'єр було охоплено вогнем, обвалилися дах і шпиль собору. Французьким пожежникам вдалося зберегти лише основну конструкцію собору Паризької Богоматері після пожежі. Виявилося, що співробітники курили на місці реставраційних робіт.

Нагадаємо, потужні вибухи трухонули всю область: фото та перші подробиці.

Як повідомляв Знай.uа "Горіли одяг, волосся, брюки": у Харкові посеред вулиці загорілася пенсіонерка.

Також Знай.uа писав, нічна поїздка до пекла: удар струмом перетворив зацепера на смолоскип, зле стало навіть медикам.