У повітряному лайнері, який зазнав аварії в Хабаровському краї, був присутній високопоставлений російський чиновник. Відомо, що в Росії 27 квітня розбився посеред лісосмуги легкомоторний літак Як-18. Представники регіонального уряду розповіли журналістам нові факти про авіакатастрофу.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Ймовірно, той самий чиновник

За інформацією журналістів, аварія сталася в Хабаровському краї неподалік від аеродрому "Калинка". Відомо, що дві людини потрапили в аварію на легкомоторному двомісному літаку Як-18. Після зіткнення ніхто з тих, хто перебував на борту, не вижив.

В крайовій адміністрації з'ясували особи загиблих. Як з'ясувалося, під час аварії Як-18 в Хабаровському краї загинув Володимир Левшин, працював впливовим чиновником. Він обіймав посаду голови Федерації авіаційного спорту Далекого Сходу. Під час катастрофи він опинився на борту повітряного судна в якості пасажира. Разом з ним помер пілот з прізвищем Ланкін.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

За попередньою інформацією, у літака перед катастрофою відмовив двигун. Зараз фахівці з'ясовують справжню причину аварії. Як пишуть російські ЗМІ, експерти розглядають три версії події: помилка пілотування, технічна несправність судна, несприятливі погодні умови.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті аварії літака в Чилі загинули 6 людей через аварію легкомоторного літака в околицях Пуерто-Монта на півдні Чилі. Чиновник адміністрації чилійської адміністративної області Лос-Лагос на прес-конференції заявив, що підтверджено загибель шести осіб, у тому числі одного пілота і п'яти пасажирів. Згідно з повідомленнями, у літака, що розбився під час аварії стався вибух авіаційного палива, від якого загорілись дві порожні будівлі.

Нагадаємо, блискавка влучила у дах найвищого хмарочоса в світі: захоплююче відео.

Як повідомляв Знай.uа в горах літак зіткнувся з вертольотом, є жертви: перші кадри катастрофи.

Також Знай.uа писав, найбільший літак у світі піднявся в повітря: епічне відео.