У Києві на заправці в результаті нещасного випадку живцем згорів робочий повідомляє портал dtp.kiev.ua. Трагедія трапилася на вулиці Бережанській, 15. За інформацією правоохоронців, на заправці сталося самозаймання невідомої речовини. Свідки події терміново викликали швидку, однак медикам залишилося лише констатувати смерть нещасного чоловіка.

"Попередньо, спалахнула невідома речовина на заправці. На жаль, один із співробітників від отриманих травм помер", – йдеться у повідомленні на сторінці порталу.

Також повідомляється, що на місці працює патрульна поліція, СОГ, швидка допомога, бійці ДСНС та АРЗ СП.

Причину вибуху на автозаправці з'ясовує слідство. Їм також доручено з'ясувати, яка саме речовина спровокував пожежу.

Смертельное ЧП в Киеве на Бережанской, 15. Пожар на АЗС Предварительно, воспламенилось неизвестное вещество на заправке. На месте обнаружен труп #дтп #Киев #авария #фото #сегодня #хроника #dtp #dtpkiev #dtpkievua #accident #kiev #kyiv #today #crash #дтпкиев

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Geplaatst door dtp.kiev.ua op Vrijdag 26 april 2019

Нагадаємо, раніше портал Знай.иа повідомляв, що в Харкові посеред вулиці загорівся пенсіонерка. Про подію розповіла сама потерпіла, яка в шоковому стані навіть не відразу помітила, що горять її волосся.

Нагадаємо, Вогонь і крики про допомогу: велика пожежа забрала життя трьох людей.Вогонь спалахнув напередодні ввечері у приватному одноповерховому житловому будинку по вулиці Джерельній на площі 35 кв. м.

"Знай.uа" повідомляв, На улюбленому курорті українців згорів переповнений готель: десятки рятувальників не впоралися з вогнем.У курортному селищі Східниця на Львівщині спалахнула готель. В результаті інциденту постраждала жінка.

Раніше "Знай.uа" повідомляв Не встигли: в Києві знайшли трупи чоловіків, які згоріли живцем