Творця одного з найбільших стартапів по вивченню мов LinguaLeo Айнура Абдулнасирова затримали за вбивство рідної сестри.

Цю інформацію повідомив Telegram-канал Mash.

Джерело повідомило, що Абдулнасиров щонайменше 8 разів вдарив сестру Ельвіру ножем у шию. Стався кривавий інцидент у батьківському домі Абдулнасировых в башкирському селі Дюртюли. Від отриманих поранень дівчина померла на місці. Її тіло знайшла мати.

У поліції повідомили, що чоловіка вже затримано. Відносно нього, як повідомляє Mash, порушено справу за статтею "Вбивство". Відомо, що у Абдулнасирова давно були напружені стосунки з сестрою. Остання перебувала на обліку в психіатра і розмовляла сама з собою. При цьому сам творець LinguaLeo нібито проходив лікування у психіатра Казані.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Точно відомо про один з численних сімейних конфліктів. У 2006 році Ельвіра образила дівчину брата, яку він привів у будинок. Чоловік був у сказі — сказав, що з сестрою неможливо жити і що він не може привести через неї друзів. Що стало причиною фатального конфлікту, невідомо". розповідає джерело

У листопаді 2016 року Абдулнасиров розповідав про проект LinguaLeo в інтерв'ю газеті "БІЗНЕС Online". Він народився в місті Дюртюли (Башкортостан) і закінчив факультет економіки в Вищій школі економіки (2003−2009). Також відомий як співзасновник освітнього проекту "Сфера новацій" в Альметьєвська.

Нагадаємо, Нагоро – незвичайне японське село, в якому з кожним роком проживає все менше людей. Це маленьке поселення загубилося в гірському районі західної Японії, воно поступово вимирає. А ось кількість ганчіркових ляльок, навпаки, збільшується.

Незважаючи на те, що це звучить досить дивно і загадково, ніякої містики тут немає. Таємничі ляльки, дуже різні і дуже схожі на живих людей, виникли тут не самі по собі. Їх створює місцева мешканка на ім'я Аяно Цукими.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", нелюди храм обнесли, перетворивши святиню в криваву арену.

Також "Знай.uа" писав про те, що Кошового жорстоко побила найближча людина.