3 травня на всю Хмельницьку область прогримів сильний скандал.

Водій маршрутки, яка їхала за маршрутом "Старокостянтинів — Кам'янець-Подільський" відмовився перевозити ветерана АТО Олександра Дармороса.

Важко поранений учасник бойових дій на Донбасі поділився з журналістами деталями події.

Він разом з дружиною хотів поїхати з Хмельницького до батьків у Дунаївці. Чоловік і дружина вирушили на автовокзал і запитали стоїть водія, чи є вільні місця в маршрутці. Водій почав кричати на Олександра, закрив двері і поїхав.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Сказати, що це образливо — це нічого не сказати. Я віддав за Україну ногу і зір, чому я повинен позбавляти себе елементарних пільг, що гарантує мені закон?" — каже чоловік.

Наголошується, що водій може бути оштрафований на 170 грн. Але ветеран АТО не має намір скаржитися владі, оскільки в минулі його скарги ні на що не вплинули.

Ветеран впевнений, що перевезення пільгових категорій населення повинна вирішуватися на державному рівні, а зараз закони в цій сфері не працюють.

За словами Віталія Дюбы, начальника обласного управління Укртрансбезопасности, він не може відреагувати на подію, так як потерпілий не звернувся до нього зі скаргою.

Зазначається, що Олександр Дарморос служив молодшим лейтенантом 8-го полку спеціального призначення. 25 березня 2016 року він був сильно поранений вибухом міни під час виконання завдання під Луганськом. Ветерану ампутували ліву ногу, також він втратив зір.

Варто нагадати, що зоні проведення бойових дій на Донбасі загинув десантник Збройних сил України Олександр Микитюк. В мережі опублікували відео, в якому 19-річний хлопець востаннє співав під гітару.

Відповідне відео з'явилося у соціальній мережі Facebook на сторінці Книга пам'яті полеглих за Україну.

"Олександр Микитюк, тільки 19 років, вже навічно 19 років, помер сьогодні, 1 травня 2018 року в зоні проведення АТО, десантник 95 окремої десантно-штурмової бригади, писав вірші, грав на гітарі, співав", - йдеться в повідомленні.

Він загинув за Україну: пісня для матері від Героя Олександра Микитюка. Йому завжди буде 19...

Geplaatst door Olga Bobrus op Dinsdag 1 mei 2018

Нагадаємо, Знахабнілий маршрутник схопив пенсіонерку за комір і викинув на вулицю

Як раніше повідомляв "Знай.ua", ЗСУ потужно помстилися за смерть українського героя

Також "Знай.ua" писав про те, що Вдова героя АТО терміново звернулася до українців