Жахливий випадок стався в Російській Федерації. Там дівчинка-підліток планувала зробити досить екстремальний знімок, піднявшись на трансформаторну будку, яка стояла недалеко від дороги. Швидше за все дитина просто не усвідомлювала усієї небезпеки ситуації.

Про це стало відомо зі свідчень свідків жахливого інциденту, пише портал "Політека".

"Швидше за все, вирішила, що нічого не чіпатиме, і нічого страшного не станеться. Але досить тільки залізти на трансформатор, щоб отримати розряд", — розповіла свідок трагедії.

Очевидці стверджують, що дівчина намагалася зробити на трансформаторній будці селфі.

"На трансформаторній будці виявлено тіло жінки, перевірку за даним фактом проводять слідчі", — розповіли в прес-службі Головного управління МВС Росії по Московській області.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У мережі з'явилися фото з місця події, на яких можна побачити невелику пожежу на даху трансформаторної будки, де загинула дівчина.

Варто нагадати, що дагестанська телеведуча "MTV Столица" Тамілла Абдулаєва потрапила в жахливу ДТП в Махачкалі і через деякий час померла в лікарні, передають слова прес-секретаря Мінохоронздоров'я республіки Заліни Муртазалієвої російські ЗМІ.

Як стало відомо, ведуча отримала в ДТП важку черепно-мозкову травму, після чого її забрала машина швидкої допомоги і повезла в Республіканську клінічну лікарню. При цьому по дорозі в медичний заклад у швидку в'їхав інший автомобіль, а потім Абдулаєва померла в приймальному відділенні лікарні, розкрила деталі трагедії Муртазалиева.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Києвом між селом Сотникова та містом Яготин сталася жахлива аварія в результаті якої загинули дві людини. Відомо, що Chevrolet Niva виїхав на зустрічну смугу і врізався в мотоцикл Jawa. Водій і пасажир мотоцикла загинули на місці. Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ, які посилаються на інформацію правоохоронних органів.

Нагадаємо, під Харковом електричка розтерзала малолітнього зацепера: моторошні деталі трагедії.

Як повідомляв Знай.uа бабушка-зацепер прославилася на всю Україну: скорився навіть трамвай.

Також Знай.uа писав, жахлива знахідка в самому серці Києва налякала навіть копів: тіло нещасної спотворили до невпізнання.