На вулиці Ракетній, що у Херсоні сталась смертельна аварія, коли вантажівка “КАМАЗ” збила на смерть 11-річного велосипедиста.

Як повідомляється на сайті нацполіції Херсонської області, інцидент стався вдень 11 травня.

Наразі вже відомо, що 52-річний водій автомобіля здійснив наїзд на неповнолітнього хлопця, який рухався велосипедом. Відомо, що у результаті ДТП хлопчик загинув від отриманих травм. Попередня причина ДТП – раптовий виїзд велосипедиста на перехрестя.

Варто нагадати, що у п'ятницю, 10 травня, у Києві сталася аварія - автомобіль "ВАЗ" в'їхав у припарковану вантажівку "МАН". В результаті інциденту загинули двоє військових. Один із загиблих саме повертався з Операції Об'єднаних сил. Загиблий Богдан Авраменко працював в одному із підрозділів Генштабу. Він родом з міста Рівне. Побратим загиблого Валерій Гавщук на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook написав, що Авраменко повертався додому.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Прес-служба Національної поліції у Києві повідомляє, що двоє військовослужбовців перебували в авто "ВАЗ". Вони в'їхали в припарковану вантажівку, після удару чоловіки загинули на місці.

Нагадаємо, київський поліцейський вдарив водія автомобіля в область серця, після чого той впав у стан клінічної коми. Відомо, що наступного дня потерпілий помер, не приходячи в свідомість. Відомо, що на наступний день, 10 травня, чоловік помер, не приходячи в свідомість.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві на Повітрофлотському проспекті сталася аварія за участю автомобіля патрульної поліції. Наразі вже відомо, що на дорозі зіткнулись автомобіль патрульних поліцейських, які рухались з проспекту Перемоги і заїжджали на вулицю Чорновола, а BMW у свою чергу з'їжджав на проспект Перемоги з шляхопроводу.

Також "Знай.ua" писав, що захист Олени Зайцевої, засудженої до 10 років в'язниці за скоєну смертельну ДТП у центрі Харкова, вимагає в апеляції скасувати вирок суду або замінити на умовний термін. За її словами, новий адвокат Зайцевої Юлія Плетньова в апеляційній скарзі, поданій 26 березня, просить передати справу на новий розгляд у суді першої інстанції або змінити вирок в частині покарання.

Зеленський може поламати систему поодинці, якщо буде рішучість - Гайдай