У Чернівцях 85-річна жінка під час висадки з маршрутного автобуса впала і отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому.

Про це зазначає прес-служба ГУ НП в Чернівецькій області.

Зокрема, правоохоронці розповіли, що у поліцію надійшов виклик про термінову госпіталізацію 85-річної жінки, яка під час висадки із громадського транспорту впала і отримала тілесні травми, за попередньою інформацією вона зазнала перелому кінцівки.

Варто нагадати, що в одній з міських маршруток Запоріжжя стався жорсткий конфлікт через пільговиків. Так, водій взяв у заручники пасажирів та поїхав у невідомому напрямку.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

За інформацією користувачів мережі, інцидент стався на маршруті №58 у вівторок, 7 травня. Пасажир маршрутки Світлана Лупіновіч розповіла, що коли сіла в транспорт, виявилася свідком скандалу між водієм і старенькою бабусею з палицею. Жінка виправдовувалася, чому не платить за проїзд, на що водій у відповідь каже їй образливі слова: "ви тут вже третя", "ви тут всі інваліди".

Нагадаємо, 3 травня на всю Хмельницьку область прогримів сильний скандал. Водій маршрутки, яка їхала за маршрутом "Старокостянтинів — Кам'янець-Подільський" відмовився перевозити ветерана АТО Олександра Дармороса. Важко поранений учасник бойових дій на Донбасі поділився з журналістами деталями події.

Як повідомляв "Знай.ua", 5 травня, близько 15:50 на гарячу лінію "102" надійшло повідомлення, що на вулиці Богуна у Сумах сталася смертельна ДТП за участю маленької дитини. Як повідомила Ельвіра Біганова начальник відділу головного управління національної поліції у Сумській області, інцидент стався біля магазину "Веселка", де маршрутне таксі №61 вчинила наїзд на хлопчика 10 років. Зі слів очевидців, маршрутка переїхала через дитину під час повороту і від отриманих травм хлопець помер на місці миттєво.

Також "Знай.ua" писав, що водій миколаївської маршрутки №53 завод "Океан" - Центральний проспект відмовив групі школярів у пільговому проїзді. Відомо, що інцидент стався в п'ятницю, 26 квітня. Тренер юних спортсменів розповів, що водій вигнав дітей разом з супроводжуючими з салону і додав, що їх "невигідно везти".