Американський актор Ісаак Каппі наклав на себе руки у віці 42 років. Сталося це 14 травня. Артист зістрибнув з моста в штаті Аризона, після чого його переїхала вантажівка, передає Clutch.

Відомо, що за день до смерті Каппі опублікував у своєму Instargam прощальну записку. Він написав, що здійснив безліч провин за своє життя, а також займався злочинною діяльністю. Ісак розповів, що використовував людей, продавав наркотики, не сплачував податки, вів розгульний спосіб життя і мав наркотичну та алкогольну залежності.

Ще в 2018 році актор намагався задушити доньку Майкла Джексона Періс на одному зі світських заходів. Не одноразово він негативно висловлювався про голлівудських акторів, звинувачуючи їх у педофілії та інших злочинах.

"Обережно, людині абсолютно нічого втрачати, так як їй немає що захищати. Протягом останнього тижня, завдяки самоаналізу, який я повинен був зробити ще багато років тому, я прийшов до деяких несподіваних одкровень про себе. Бачиш, я вважав себе хорошим. Але це не так". написав Ісаак Каппа

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За свою акторську кар'єру Ісаак встиг зіграти у фільмах Тор і Термінатор: Хай прийде спаситель.

Як повідомляв Знай. ua, помер легендарний актор з фільму "Бетмен".

Також Знай. ua писав, що колишнього воїна АТО засудили до довічного ув'язнення.