Увечері 21 травня в московському метрополітені стався інцидент. Три потяги застрягли в тунелі на жовтій гілці між станціями «Шелепиха» і «Хорошевський». Відомо, що позаштатна ситуація виникла через поломку одного з потягів прямо в тунелі.

Один поїзд намагалися відбуксирувати, але нічого не вийшло. Через це рух на ділянці Солнцевської лінії було тимчасово зупинено. Потяги на цій ділянці не їздять довше години.

Наголошується, що всередині поїздів знаходяться пасажири. Зараз вони чекають на прибуття поїзда для буксирування потягів. Найвірогідніше, людей будуть виводити по тунелю.

Через аварію станції «Петровський парк», «Шелепиха» і «Свалявська» Великої кільцевої лінії в Москві закрито для входу і пасажирів. Також проводиться евакуація.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що у київському метрополітені на станції «Вокзальна» затримали зловмисника, який намагався перевезти в підземці гранати.

Як повідомляв портал Знай.uа, метро в Дніпрі рятувальники і співробітники поліції відпрацьовували дії при терористичному акті.

Також портал Знай.uа писав, що найближчим часом оренда житла подорожчає ще на 10-15%. Тим не менш, високі ціни на житло традиційно в Києві.