Страшна трагедія сталася в Росії в суботу, 2 травня, близько 08:20 в Автозаводському районі Нижнього Новгорода на перехресті вулиць Янки Купали та Південного Шосе. Водій на авто Toyota влетів у зупинку з людьми.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

24-річний водій на великій швидкості влетів в зупинку громадського транспорту. На той момент на ній стояли люди. В результаті аварії поранено шість чоловік, у тому числі маленька дитина. Загинула 67-річна жінка.

На даний момент правоохоронні органи встановлюють особи потерпілих. Інформації про водія поки що, тільки відомо, що він вижив.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Подробиці розповіли у прес-службі ГУ МВС Росії по Нижегородській області.

"Спеціалізованим слідчим відділом по ДТП ГСУ ГУ МВС Росії по Нижегородській області стосовно особи, яка вчинила вранці 25 травня 2019 року на перетині Південного шосе з вулицею Янки Купали в Автозаводському районі Нижнього Новгорода дорожньо-транспортна пригода, порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 264 КК РФ (порушення правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів)", - наголошується в повідомленні.

У поліції зазначили, що на даний момент підозрюваним є нижегородец 1995 року народження. Його затримали і вирішується питання щодо запобіжного заходу.

Попередньо повідомляється, що автобус став повертати на перехрестя на миготливий зелений. А лихач вирішив проскочити на жовтий. Розігнався, боком врізався в автобус, а потім протаранив зупинку.

Нагадаємо, автобус з українцями розбився в ДТП.

Як повідомляв Знай. ua, власники "евроблях" масово втрачають роботу.

Також Знай. ua писав, що у ДТП під Києвом розбилася маршрутка.