У Львові стався досить моторошний інцидент. Так, в ніч з 27 на 28 травня невідомі підпалили приміщення банку на вулиці Галицькій, 13.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ДСНС у Львівській області.

"О 03.56 надійшло повідомлення про пожежу на першому поверсі чотириповерхового житлового будинку, в приміщенні відділення ПАТ "Альфа-Банк", - йдеться в повідомленні.

28.05.2019 о 03:55 м. Львів, пл. Галицька буд.13, невідомі особи кинули наразі невідомий предмет у приміщення Альфабанку, внаслідок чого відбулось загорання, ніхто не постраждав, вигоріло приміщеня і техніка

Geplaatst door Igor Zinkevych op Maandag 27 mei 2019

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Вогнем знищено офісні меблі на площі 5 кв. м та пошкоджено офісні меблі на площі 15 кв. м. Рятувальники прибули на місце події о 04.04, пожежу було ліквідовано 04.13. За попередньою інформацією, ніхто не постраждав. У поліції попередньо вважають, що причиною займання став підпал.

Нагадаємо, повстання в одеській колонії: на місці бунту залишилося попелище, ніхто не зміг врятуватися.

Як повідомляв Знай.uа перед повстанням одеську колонію відвідали ті, хто там повинен був сидіти.

Знай.ua писав, на українського військового здійснили зухвалий напад: отримали кулю.