У Кам'янському Дніпропетровської області трапилася страшна бійка між школярками, в результаті - обидві дівчинки отримали тілесні пошкодження.

Про це повідомляє "Политека".

Одна з постраждалих навчається в 9-му класі кам'янської школи №35. За попередньою інформацією, її побили однолітки з 7-ї школи.

Очевидці розповіли, що конфлікт стався між двома школярками з різних навчальних закладів Кам'янського. Причина поки невідома.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Дівчинки вирішили з'ясувати стосунки в одному з дворів. Обидві привели з собою подруг, різниця була тільки в кількості: з ученицею СШ №7 прийшли близько десяти осіб, з дівчиськом з 35-ї школи – тільки одна. Остання, вчасно усвідомила критичність ситуації, і стала кликати на допомогу, але не встигла.

В результаті бійки дівчата були травмовані, їх доставили до лікарні. Батьки постраждалих написали заяву в поліцію.

Старший інспектор сектору моніторингу Кам'янського відділу поліції Олена Тимченко розповіла, що на даний момент відкрито кримінальне провадження за статтею 125 КК України (спричинення легких тілесних ушкоджень).

Нагадаємо, що в Одесі заручники підпалили колонію і зникли.

Як повідомляв портал Знай.uа, в дельфінарії Севастополя, в окупованому Криму, сталася серйозна пожежа.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві чоловік напав на дитину в черзі на касі супермаркету.