В Київській області стався жахливий інцидент. Так, у Переяслав-Хмельницькому батьки знайшли свого сина на вулиці закривавленим, виявилося, що у дитини кульове поранення в голову.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби департаменту охорони здоров'я Київської обласної державної адміністрації. Як розповіли свідки, побачивши сина в крові, батьки подумали, що він впав і розбив голову.

Швидка допомога
Швидка допомога

Вони привезли малюка до травматологічного відділення Переяслав-Хмельницької центральної районної лікарні, де медики виявили в голові дитини кулю. Після консультації нейрохірурга хлопчика прооперували.

Кульове поранення хлопчика дуже важке, воно стало причиною перелому кісток черепа та пошкодження головного мозку. Зараз дитина перебуває в дуже важкому стані на апараті штучного дихання.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, озвірілий водій вихопив "пушку" і розправився з маршрутниками: скандальне відео.

Як повідомляв Знай.uа чоловік прострелив собі ногу, намагаючись вбити таргана чоботом.

Знай.uа писав, підлітки влаштували бійню в школі: діти вибігали в крові, багато хто загинув, стрільців не вдалося затримати.