В Одесі на вулицях розкидані отруєні шийки.

Про це в Facebook-групі "Чорний список Одеса" написала Юлія Скальская.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Будьте обережні зі своїми вихованцями і не байдужі до бездомних, мій щеня не з'їв, але облизав таку шийку і тепер ми лікуємося, благо вчасно схаменулися, може хто бачив, хто це робить, район 5 ст. Фонтану і друзі сказали в центрі міста теж є! Також була інформація що дали команду в Жеку на селищі Котовського розкидати отруту (сказала кінолог)", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

В коментарях люди висловили своє обурення з цього приводу:

"Загинуть собаки і коти а потім здрастуйте щури! ☹️", "Шкода, що Труханову і його оточенню не кидають ці кістки! Хіба тварини винні у відсутності притулків? Ніякої цивілізації, скільки можна так жити?", "Нагодувати цих людей супчиком з шийок "," нагодувати того хто розкидає отруту разок "," Влада займається тільки собою і ніяк не турбуються про добробут міста і жителів. Ні законів, ніхто нічого не боїться, це називається анархія "," Люди !!!! отруту по всьому місту розкидають працівники жеків. Це вони отримують пряму вказівку труїти тварин! ".

Нагадаємо, що в інтернеті досить активно набирає перегляди веселе відео, на якому пес породи пітбуль намагається зробити кілька справ одночасно.

Як повідомляв "Знай.іа", місцевого літнього фермера вбила найбільша нелетющая птах.

Також Знай.іа" писав, що кошка-феміністка бореться за рівні права з допомогою гострих кігтиків: смішне відео.