В українській столиці біля торгового центру "Домосфера" сталася страшна ДТП за участю автомобіля Mercedes на іноземній реєстрації.

За інформацією екстрених служб, седан влетів у прибудову на великій швидкості, внаслідок чого водій загинув на місці події. Сама аварія сталася близько 20:20.

За попередньою інформацією, автомобіль з п'ятьма людьми в салоні їхав на великій швидкості у бік вулиці Заболотного. За поки що невстановленою причиною водій не зміг вписатися в поворот і вилетів на парковку біля ТЦ "Домосфера". На шляху у машини опинилася прибудова, в яку Mercedes і потрапив.

Від удару водій легковика помер на місці. Чотири його пасажири, отримавши травми різного ступеня важкості, вижили. В даний момент їх відвезли до лікарні кілька карет швидкої допомоги.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

На місце події прибули рятувальники ДСНС і кілька патрульних екіпажів. В даний момент на місці чергують поліцейські і працює слідчо-оперативна група. Слідчим же належить з'ясувати причину і обставини аварії.

Нагадаємо, автобус з українцями зжерло полум'я: залишився один скелет.

Як повідомляв Знай.uа скандальне затримання російського журналіста: що відомо на даний момент.

Знай.uа писав, з відомим журналістом по-звірячому розправилися серед білого дня: рятують у реанімації.