У неділю, 9 червня, в Польщі сталася масштабна аварія. Повідомляється, що в ДТП постраждали вантажний автомобіль TIR і легкові авто.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В результаті зіткнення загинули 6 осіб, ще 16 отримали поранення. Жертв та постраждалих могло бути більше, якби не сміливість водія-українця по імені Андрій.

Чоловік не зміг проїхати повз аварії і кинувся на допомогу людям, яких заблокувало в палаючому автомобілі. Йому вдалося витягнути з салону жінку і двох дітей.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Я вийшов з машини, взяв вогнегасник і пішов до одного з автомобілів праворуч. У ньому були дві жінки та двоє дітей. Ми витягли цих людей з автомобіля. Раптом ми почули крик, хто-то зліва розбив вікно і витягнув водія вантажівки", - розповів Андрій місцевим ЗМІ.

Згідно з попередньою інформацією правоохоронних органів, в аварії винен 35-річний водій вантажівки. На даний момент його затримали.

У випадку, якщо суд доведе його провину, водієві загрожує до 12 років позбавлення волі.

Раніше повідомлялося, що відомий представник циркової династії, Аскольд Запашний розповів про випадок на своїй сторінці в Instagram.

Як стало відомо, Аскольд на своєму "Лексусі" їхав по Ленінському проспекту в бік області. Приборкувач пояснив, що в 2.30 зустрів дружину і двох дочок вокзалу. У Санкт-Петербурзі проходили гастролі, сам Аскольд прилетів трохи раніше на літаку, а сім'я відправилася в столицю на поїзді.

Нагадаємо, страшне ДТП потрясло Львівщину, на кону десятки життів.

Як повідомляв Знай. uaв Києві сталося серйозне ДТП, дорога паралізована.

Також Знай. ua писав, що російський артист потрапив у жахливу ДТП, в салоні було двоє маленьких дітей.