У четвер, 4 липня, на кукурудзяному полі під Києвом поліцейські знайшли труп ще однієї пенсіонерки. Повідомляється, що на тілі 66-річної жінки були сліди насильницької смерті. Причини і обставини смерті встановлять слідчі та судмедексперти.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що рідні шукали жінку більше місяця. Із заявою про зникнення першого червня у поліцію звернувся її син. Пенсіонерка поїхала на дачу в сусідній район і пропала без вісті.

Перед цим на кукурудзяному полі знайшли труп 65-річної «тітки Тоні» — гардеробниці у Верховній Раді України. Антоніна Шпир безслідно зникла 29 червня. Жінка їхала з Києва в село Диминівка. Імовірно, її також задушили.

Нагадаємо, що поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вбивства працівниці гардеробу Верховної Ради Київської області.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, в селищі Іванівка Одеської області, де Микола Тарасов з нечуваною жорстокістю вбив 11-річну Дарину Лук'яненко, місцеві збунтувалися проти сім'ї вбивці.

Також портал Знай.uа писав, що спливла страшна правда про матір душогуба Даші Лук'яненко.