Колишній народний депутат-радикал Ігор Мосійчук повідомив, хто організував замах на київського бізнесмена і депутата облради В'ячеслава Соболєва, в якому загинула трирічна дитина. Так, за даними Мосійчука, це уродженець Росії Юсуп Умарович Абуєв. Цю інформацію з посиланням на свої джерела повідомляє і видання "Dетектив-Info". Виявилося, що 25-річний Абуєв вже з 19 листопада цього року знаходиться в розшуку по іншому кримінальному провадженню.

В'ячеслав Соболєв і його загиблий син, 24 канал
В'ячеслав Соболєв і його загиблий син, 24 канал

Повідомляється, що вперше Юсуп потрапив у поле зору поліції ще у 2014 році – тоді його зупинили за кермом BMW для перевірки. Він зізнався, що пив пиво, але відмовився проходити освідомлення на алкоголь. За це Абуєва позбавили права сідати за кермо на рік. Вже у 2016 році він став винуватцем ДТП на автомобілі Jaguar XF, але тоді отримав штраф 340 гривень. А з 19 листопада 2019 року Юсуп потрапив у базу осіб, які переховуються від правосуддя. Його підозрюють в участі у складі організованого злочинного угруповання, викраденні людини та здирництві. А тепер ще й з'явилася інформація про те, що він міг організувати замах на Соболєва.

Абуєв Юсуп Умарович, база даних
Абуєв Юсуп Умарович, база даних

Нагадаємо, що відомо про кілера 3-річного сина Соболєва.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що копи назвали головний мотив кілерів, які вбили трирічного сина Соболєва.

Також портал "Знай.ua" писав, що імена і фото кілерів трирічного сина Соболєва прогриміли на всю Україну.