Жахлива трагедія на Тернопільщині сколихнула всю Україну. Заробітчанин, який повернувся з Польщі та потрапив на обсервацію у міську лікарню, наклав на себе руки. Про це повідомляє міський штаб боротьби з коронавірусом.

❗️ТЕРНОПОЛЯНИН, ЯКИЙ НЕЩОДАВНО ПОВЕРНУВСЯ З-ЗА КОРДОНУ, ПОКІНЧИВ ЖИТТЯ САМОГУБСТВОМ 🔹Тернополянин 14 квітня повернувся з...

Geplaatst door Тернопільський міський штаб для боротьби з коронавірусом op Zaterdag 25 april 2020

За даними штабу, протягом двох років чоловік майже весь час жив за кордоном. Симптомів коронавірусу у нього не було, тричі на день він вимірював температуру тіла, не скаржився на самопочуття.

Чоловіку 39 років, він - батько чотирьох дітей, але у лікарню йому ніхто не приносив передач. Чоловік тричі на день отримував лікарняне харчування. У палаті, в якій він жив сам, був індивідуальний санвузол і балкон.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

"Йому ніхто не приносив до лікарні передач. Чоловік тричі на день отримував лікарняне харчування. У палаті, в якій жив один, був індивідуальний санвузол і балкон", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що ввечері 24 квітня чоловік закрився в палаті. Під час вечірнього обходу медики не змогли відчинити дверей і викликали поліцію.

"Причину самогубства встановить слідство", - зазначено в повідомленні.

Українці активно у мережі коментують самогубство: "Ще багато таких буде.у багатьох уже психіка не витримує", "Людина 2 роки безвилазно працювала у Польщі, утримувала родину - а коли помістили до обсервації - відчув, що нікому не потрібен. Лише гроші давай. Щось таке виходить", "Це ж треба так довести людину ...", "Який кошмар..."

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, перевалило за 8 тисяч - МОЗ оприлюднило дані з коронавірусу на 25 квітня.

Як повідомляв Знай.uа натовп влаштував "голодні протести" через карантин, є загиблі.

Знай.uа писав, не працює кожен сьомий – люди масово страждають від "епідемії" безробіття, що загрожує країні.