В українській столиці за класичною схемою шахраї провернули підле масове пограбування. Так, фанатів групи Imagine Dragons не пустили на концерт через "фальшиві" квитки. Копи прийняли вже більше сотні заяв.

Українські журналісти з посиланням на джерела в МВС повідомляють, що більше 50 шанувальників групи Imagine Dragons не змогли потрапити на концерт через шахрайство з "чорними" квитками. Серед заявників фігурували суми 2600 і 3000 грн, викладених за фальшивку замість квитків.

У поліції повідомили, що реалізацію фальшивок налагодили як через інтернет-сайти так і з рук в районі НСК "Олімпійський", де проходив концерт.

Масове виявлення фальшивок сталося під час проходження контролю на вході до стадіону. Люди почали скандалити і прориватися в кризовий центр НСК, підозрюючи у співучасті в афері організаторів концерту. Всього за попередніми підрахунками Нацполіції із заявами про шахрайство під час продажу підроблених квитків звернувся 101 потерпілий.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Заяви продовжують надходити від тих хто не встиг вчора звернутися. За фактом шахрайства поліція розслідує кримінальне виробництво за ст. 190 КК України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Румунії під час поїздки у місто Сібіу обікрали російського дипломата. Посол Росії Валерій Кузьмін разом з дружиною перебував на Великій площі Сібіу, коли відчув легкий дотик в районі грудей. Через мить він зрозумів, що в кишені його сорочки не вистачає гаманця.

За словами дипломата, в гаманці було 1250 леїв, 250 доларів, кілька карт лояльності, а також дипломатична картка.

Варто нагадати, що відома своїми різкими висловлюваннями про сусіда-окупанта українська співачка Анастасія Приходько зробила гучну заяву під час участі в ефірі телепрограми "Грані війни".

Анастасія заявила, що Україна може перемогти у війні з Росією, але спочатку їй необхідно заморозити будь-які стосунки з агресором.

Нагадаємо, фанаткам на замітку: стало відомо, як сподобатися Єгору Кріду.

Як повідомляв Знай.uа, концерту не буде: "Правий сектор" готує жорстку розправу над Потапом.

Знай.uа писав, відверта розмова: Монатік виклав Україні правду-матку про свою дружину.