Українська топ-модель Аліна Байкова, яка живе і будує успішну кар'єру в США, а також дружить з голлівудським актором Леонардо ді Капріо, поділилась з підписниками інтимними фото.

Відверті знімки популярна модель опублікувала у своєму Instagram-акаунті. На фотографіях Байкова позує топлес. Фанати можуть милуватися її ніжною ідеальної спиною, а також побачити обриси грудей.

На першому знімку Аліна позує лише в білих трусах, а на другому - у штанях бежевого кольору.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що відома українська модель, що одержала популярність через схожість з лялькою Барбі, Валерія Лук'янова, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Так, дівчина часто демонструє своє розкішне тіло і дає різні поради. На цей раз Валерія вбралася в купальник, показавши ідеальний прес і величезну груди і розповіла, що для неї означає краса.

"Краса - є чистота . А чистота - є краса . Красиво і чисто).... це складно описати словами. Але стерильність понад усе . У неї самий потужний заряд ." - пояснила "стерильна" Лук'янова.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", російська модель Анастасія Квітко, яка відома також як російська Кім Кардашьян, прославила свої пишні форми з допомогою соціальної мережі Instagram і тепер кожен день радує фоловерів новими відвертими знімками.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що голлівудський актор Джонні Депп не на жарт перелякав фанатів своїм виснаженим, хворобливим виглядом.