Відома російська співачка Земфіра написала першу за п'ять років пісню. Трек з'явився на офіційній сторінці співачки в мережі.


Пісня називається Джозеф. Цікавою вона є тому, що створена з уривків віршів Новые стансы к Августе поета Йосипа Бродського.


Музику Земфіра створила у співпраці з електронним музикантом Mujuice. Також до синглу випустили обкладинку, яку створили Гоша Рубчинський та Рената Литвинова.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, російській співачці Земфірі Рамазановій заборонили концерти в Нижньому Новгороді і Калінінграді, Росія під час проведення Чемпіонату світу з футболу. Про це повідомляється на офіційному сайті артистки.

"Ми отримали категоричну заборону на проведення будь-яких культурно-масових заходів на критих майданчиках на період проходження чемпіонату світу з футболу", - йдеться в повідомленні.


Як повідомляв раніше Знай.ua, нещодавно Земфіра зробив по-справжньому відвертий пост на своїй сторінці в Facebook.

Зірка поскаржилася на "ненормальних" і "божевільних" людей, що переслідують її.
Зазвичай зірка не робить публічних висловлювань з того чи іншого приводу у соцмережах, у яких лише зрідка з'являються її фотографії та анонси концертів. Однак культова співачка не витримала і написала емоційний пост про своїх шанувальників.

"Як це буває - прокидаюся, отримую листа: привіт, я розповім тобі правду про тебе, я так люблю тебе, навіть якщо ти будеш не зі мною, я все одно буду любити тебе (ось мій телефон). Я витягну тебе з ями, я буду твоїм світлом у вікні, я, я, я. Моторошно. Неприємно", - написала Земфіра в фейсбуці.


За словами співачки, вона є "жертвою ненормальних, схиблених людей". Земфіра зажадала від шанувальників більш шанобливого ставлення до себе.


Також Знай.ua писав про те, що 1 липня відома російська співачка Земфіра дала концерт в столиці Білорусі, під час якого відзначилася черговим скандалом.