Відома у всьому світі світська левиця і модель Кім Кардашьян-Уест пошкодила зап'ястя, і лікарі попросили її на час лікування відмовитися від селфі. І це була б непроста задача для Кардашьян, яку називають королевою селфі, і яка навіть випустила книгу, названу в честь цього методу зйомки. Однак вона все ж знайшла вихід із ситуації – навіть не довелося звикати тримати телефон в іншій руці, пише Metro.

Різні видання часто називають Кім Кардашьян королевою селфі. У 2015 році вона навіть видала книгу Selfish (гра слів — «селфі» і «егоїстична»), що складається здебільшого з її власних знімків. А в 2016 році Кардашьян розповіла, що під час поїздки в Мексику робила півтори тисячі селфі на день і два селфі за хвилину.

Тепер цю звичку довелося поставити на паузу: після травми знаменитість все ще може тримати телефон правою рукою, але не може утримувати його в потрібному положенні, щоб фотографуватися.

Однак телезірка не даремно працює в оточенні цілої знімальної групи. Кардашьян розповіла, що коли їй знадобилося записати короткий проморолик для Instagram, вона попросила свого оператора Пексі допомогти їй. Так що тепер селфі (і відео, де Кардашьян нібито знімає саму себе) у неї робляться так: професійний оператор знімає її на телефон, а вона простягає до цього телефону руку, ніби тримає його.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Лікарі кажуть, що я можу тримати свій телефон тільки в одному положенні. Так що Пексі робить знімки за мене, щоб моя рука могла відпочити", - розповіла зірка.

Правда, не факт, що це допоможе Кардашьян уникнути фейлів при зйомці, подібних недавнім, коли вона знялася для реклами в такій дивній позі, що її порівнювали і з героями відеоігор, і зі спортсменами, і з реперами. Чоловікові моделі, музиканту Каньє Уесту, теж нещодавно довелося пояснювати свої дивні фотографії, але багато хто так і не зрозумів, навіщо він прийшов на весілля друга в тапочках, які йому замалі.

Нагадаємо, зірка Playboy з Ростова таємно вийшла заміж.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кайлі Дженнер залізла на бойфренда прямо на вулиці.

Також "Знай.uа" повідомляв, що у голій російській Кардашьян знайшлося дещо натуральне.