Популярний голлівудський актор Джейк Джилленхол з'їв всі дроти від навушників, а після цього вирішив перейти на бездротові.

Про це у Twitter почали писати шанувальники 37-річної зірки.

Фанати Джилленхола зібрали його старі фотографії на яких актор поглинає дроти від навушників, і зазначили, що тепер чоловік носить бездротові AirPods.

Джейк Джилленголл їсть навушники
Джейк Джилленголл їсть навушники

Джейк Джилленголл їсть навушники
Джейк Джилленголл їсть навушники

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Хоча Джилленхол вже поміняв навушники, мем встиг розлетітися по всій Мережі.

Джейк Джилленхол
Джейк Джилленхол

"Джейк вирішив сісти на дієту!" "Apple побачили фото Джейка з проводами в роті і вирішили, що пора почати випускати бездротові навушники" "Навіть коли поїдає дроти від навушників, він все одно залишається красенем!" пишуть фанати в коментарях

Джейк Джилленхол
Джейк Джилленхол

Нагадаємо, що американський актор Джейк Джилленхол зіграв у фільмі "Сильніше" про вибухи на Бостонському марафоні в 2013 році.

36-річний актор виконав роль Джеффа Баумана, який брав участь у тому марафоні і був на самому фініші, коли пролунали вибухи. Після цього теракту він втратив обидві ноги. У фільмі висвітлюється процес адаптації Баумана до нового життя, його розпач і співробітництво з поліцією в той час, коли всі навколо вважають його героєм.

Світова прем'єра фільму "Сильніше" відбулася 22 вересня цього року. В мережі опублікували трейлер фільму.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", глядачі Каннського кінофестивалю зірвали перегляд фільму південнокорейського режисера Пона Джун-хо "Окча". Перед початком перегляду на екрані з'явилася емблема американської розважальної компанії Netflix – відомого стримера фільмів і серіалів.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що відома ковбойський мелодрама "Горбата гора" повинна була бути зовсім з іншим складом акторів. Режисер Гас Ван Сент, який повинен був виступити режисером фільму "Горбата гора", розповів про провал з кастингом на головні ролі.