Скандальна амерканская світська левиця і спадкоємиця готельної імперії Періс Хілтон засвітилася на публіці в дуже яскравому вбранні. Популярна блондинка відкрила модне шоу, яке пройшло в рамках Нью-Йоркського Тижня моди.

Урочистий захід називалося "Disney Villains x The Blonds" і було присвячене різноманітним казковим героям і міфічним персонажам. Періс вибрала собі цікавий спокусливий образ, який неймовірно гармоніював з її природною фактурою.

Зірка подіумів перевтілилася в Стервеллу Де Віль, злісну героїню відомого фільму "101 далматинець". При цьому скандально відома спадкоємиця багатомільйонного статку використала чорно-білий перуку, автентичне міні-плаття, яке вигідно підкреслило струнку фігуру Хілтон, а також різнокольорові замшеві ботфорти на високих шпильках.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Подібно лиходійці Де Віль, Періс підкреслила природну привабливість, використовуючи помаду насиченого червоного відтінку, чорний лайнер для очей, накладні вії і численні аксесуари, а темні колготки в сіточку додали її образу сексуальності та пікантності.

Нагадаємо, що Періс Хілтон знову вирішила продемонструвати, якими модницями з сестрою Нікі вони були на початку 2000-х, тим самим порадувавши фанатів і фанаток яскравими фото з найнесподіванішими і екстравагантними образами. Так, знаменитість опублікувала в Instagram серію архівних фотографій тих років.

На фотосестры відображені в модних в той час джинси із заниженою талією, відвертих топах і коротеньких сукнях.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", нещодавно Періс Хілтон показала фанатам дуже пікантний знімок, на якому вона в образі сексуальної зайчика присіла на веселку. В такому відвертому вбранні Періс позувала для модного бренду Moschino.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що у Каннах, Hotel du Cap-Eden-Roc на мисі Антіб, відбувся благодійний гала-вечеря фонду amfAR, на якому зібрали кошти на боротьбу зі Снідом. Головна світська левиця Періс Хілтон відвідала благодійний захід. Її "багатий" образ вразив усіх присутніх і не тільки.