Нова пенсійна реформа в Росії - одне з головних питань, про який говорить все населення. А днями громадяни в яскравих картинках вирішили показати, на що схожа нова програма Путіна. Так в вагонах метро з'явилися цікаві плакати під назвою "Вагони правди".

Про це написали на сторінці в Facebook об'єднання "Російське соціалістичний рух".
Протест проти пенсійної реформи йде в підпілля, точніше, в підземку. У вагонах метро в російській культурній столиці (Санкт-Петербург) з'явилися плакати, які критикують цю ідею влади щодо нового пенсійоного віку та умов життя.

Ця акція прямована на те, щоб влада не заважала людям вийти на так званий узгоджений мітинг. Його планують провести в неділю, 16 вересня, о 13.00, на площі Леніна, про що говориться в повідомленні на плакатах.

Як стало відомо в понеділок, Смольний продовжить до кінця місяця ремонтні роботи, які стали приводом для розгону узгодженого протесту проти пенсійної реформи, де збиралися прихильники Олексія Навального в минулу неділю 9 вересня.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще


"Організатори мітингу 16 вересня – штаб "Петербург проти" і "Комітет захисту Санкт-Петербурга" - заявили: "Вважаємо незаконним пропозицію перенести узгоджений мітинг "Проти пенсійного грабежу" з площі Леніна в Питома парк. Переконані в тому, що є всі можливості провести мітинг на площі Леніна в частині, не порушеної аварією. Наполягаємо на припиненні ремонтних робіт на час проведення раніше узгодженої акції 16 вересня або надання рівноцінної майданчики для проведення мітингу в центрі міста, наприклад, Марсовому полі. У разі відмови готові вийти на несанкціоновану акцію", - йдеться в повідомленні.


Акцію протесту влаштував у вагонах метро штаб "Петербург проти підвищення пенсійного віку" і закликає людей не мовчати а відстоювати свої права і боротися проти свавілля влади.

Нагадаємо, кримське відділення КПРФ провела мітинги проти пенсійної реформи - в Сімферополі, Феодосії і Саках. Учасники акцій протесту вимагали відправити у відставку уряд Дмитра Медведєва, розпустити парламент Криму і критикували президента Росії за те, що він підтримав реформу.

Як повідомляв Знай.uа, після того, як президент РФ Володимир Путін виступив перед народом з заявою про підвищення пенсійного віку, в мережі не вщухають суперечки. Так в мережі порівняли нинішню політику глави Кремля з суворими 90-ми.

Також Знай.uа писав, що українці просять відібрати у пенсіонерів право голосую.