Тейлор Свіфт є однією з найбільш відомих і обговорюваних зірок у світі. Зовсім скоро, 12 листопада, завершиться останній тур американської співачки Reputation Stadium в підтримку шостого студійного альбому Reputation. І нехай музичні критики часто звинувачують дівчину в тому, що її творчість занадто просто, не можна ігнорувати той факт, що популярність Свіфт б'є всі існуючі рекорди.

Так, наприклад, на концерті в Індтаполісі, який проходив у підтримку альбому Reputation, на одному майданчику Свіфт зібрала 67 тисяч шанувальників. Для невеликого міста і з місцевого стадіону — це величезне число, справжній рекорд. Крім того, у співачки величезна армія шанувальників в Instagram – на її сторінку підписані 112 мільйонів користувачів. У свою чергу зірка підігріває інтерес до своєї персони новими знімками. Зараз це в основному фотографії з концертів її туру.

Так днями Тейлор Свіфт опублікувала серію знімків з грандіозного концерту в американському Далласі. На фото зображена співачка, яка виступає на сцені перед багатотисячною публікою у відвертих вбраннях. В основному її сценічними костюмами виступають боді різних кольорів і фасонів. І з такою фігурою зірка може собі це дозволити.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Для всіх, хто прийшов на шоу, і всіх, хто побажав нам сьогодні добре виступити, спасибі. У нас був неймовірно неймовірний час з вами, Даллас, спасибі за те, що ми зробили це в AT&T Stadium", - написала Тейлор у підписі до фото.

Раніше повідомлялося, що Тейлор Свіфт приміряла образ рудоволосої спокусниці. 9 червня відбулася офіційна прем'єра відеокліпу співачки Тейлор Свіфт в дуеті з американською кантрі-групою Sugarland на пісню "Babe". У новому кліпі на пісню "Babe", Тейлор Свіфт з'явилася в незвичайному образі – замість блондинки перед глядачами з'явилася рудоволоса спокусниця.

Нагадаємо, Тейлор Свіфт продає найдорожче за $3 мільйони, про це мріє кожен.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що робот вкрав популярність Тейлор Свіфт.

Також портал "Знай.uа" писав, що мокра Тейлор Свіфт страшно осоромилася.