Журналісти в черговий раз взяли інтерв'ю у відбуваючого покарання в камері Бутирки скандального футболіста Кокоріна. Олексаднр Кокорін зізнався, що в цілому задоволений умовами утримання, але чекає, поки припиниться громадське цькування.

Під час відвідування журналістів, Кокорін був на місці, а Павло Мамаєв якраз займався в тренажерному залі. Як повідомляється, камери у спортсменів чисті і досить комфортні, але маленькі. В них раніше сиділи представники вищих станів, що переступили закон. У сучасній Росії в них сиділи в основному комерсанти і іноземці. Тут же Кокорін зізнався в тому, що сподівався: через події в Керчі про них з Мамаевым забудуть.

- Ми каємося. Я бачив потерпілого на очній ставці, - зазначив Кокорін. — Стільки подій в країні і в світі сталося за той час, що ми сидимо. Керч... Ми думали, про нас забудуть, але ні, все одно нас обговорюють.


За словами футболіста, у нього вже було два побачення з рідними. Крім того, йому дозволили телефонні дзвінки. До умов утримання він претензій не має і всім задоволений.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Кирило Кокорін, який живе зараз в трьохмісній камері, розповів, що відмінно засвоїв, що вести себе так, як раніше, — не можна.
— Але хочу, щоб ви знали, — ми ж не на порожньому місці накинулися. Нас образили! заявив він. — Складно стриматися, коли тебе називають таким словом. Ви запитаєте тут, у камерах, що означає "півень". А водій саме так сказав.

Умовами утримання Кокорін-молодший теж задоволений. Каже, що особливо йому подобаються місцевий гуляш і ліниві голубці. За два тижні він прочитав чотири книги, в тому числі біографії знаменитих футболістів Бекхема і Зідана, а зараз читає роман Достоєвського "Принижені і ображені".


Павла Мамаєва в камері не було. Він займався в спортзалі і розповів, що наполегливо працює, щоб не втратити форму.

Нагадаємо, раніше Знай.юа писав, що Олександр Кокорін перестав бути таким сміливим і норовливим, як раніше – футболіст розплакався в залі суду, повністю визнавши свою провину за скоєне.

Також нагадаємо, що 18 жовтня братам Кокоріним та Павлу Мамаєву суд пред'явив звинувачення у хуліганському нападі і побитті людей.

А от мати братів Кокоріних допустила експресивне висловлювання щодо покарання синів. Вона запропонувала катувати винних замість в'язниці.