Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти:
Основа для піци:
250 г борошна
8 ст. л. оливкової олії
2 ч. л. води
1 ч. л. морської солі
Для начинки:
4 ст. л. томатного пюре
60 г грибів, нарізані
4 скибочки прошутто
100 г сиру горгонзола
1 яйце
Приготування:
Наталія Сумська зізналася, чому не спілкується зі своєю сестрою Ольгою: "Я обираю так жити"
Учасниці "Холостяк 11" пустилися берега на побаченнях з Мішею Заливаком: "Такі с*чки"
Пугачова несподівано зізналася про проблеми з Орбакайте - Примадонна без сил: "Коли помру..."
Локдаун на травневі та Великдень: Ляшко пояснив, до чого готуватися українцям
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Для основи піци поміщаємо борошно, масло, воду і сіль в кухонний комбайн і змішуємо разом до утворення тіста. Викладаємо на борошняну поверхню і місимо. Викладаємо в кругле підставу шириною близько 20 див.
3. Кладемо в сковорідку з високою температурою.
4. Для начинки, наносимо томиное пюре на основу.
5. Обсмажуємо гриби на сухій сковороді, потім разбросываем за томатного пюре. Додаємо прошутто і сир зверху.
6. Розбиваємо яйце посередині, потім поміщаємо в духовку на п'ять хвилин, щоб закінчити приготування.
7. Подаємо на великій тарілці.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашнього полуничного киселя.