Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

2 склянки житнього борошна

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

1 склянка відвару з шипшини

2 ст. л. гречаного меду

2 ст. л. рослинного масла

1 ст. л. лимонного мока

½ ч. л. солі

1 ст. л. кмину

1 ст. л. меленого криандра

½ ч. л. соди

Приготування:

1. Борошно змішуємо з сіллю, содою, коріандром і кмином.

2. У відвар з шипшини додаємо олію, мед, сік лимона, ретельно перемішуємо і вливаємо в борошно. Замішуємо тісто.

3. Мокрими руками з тіста формуємо невеликі коржі і викладаємо на пергамент змащені рослинним маслом.

4. Зверху робимо ножем неглибокі насічки у вигляді ромбів, легенько посипаємо кмином і залишаємо пектися в духовці протягом 10-15 хвилин.

5. Готові коржі кладемо в каструлю і ненадовго залишаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт капрезе з бальзамичесиким оцтом.