Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година

Порції: 6

Інгредієнти:

сіль за смаком

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Показати ще

3 яйця

250 г консервированого горошку

1 ч. л. цукру

1 кг помідорів

4 ст. л. оливкової олії

1,5 шт ріпчастої цибулі

1 лавровий лист

600 г квасолі

Приготування:

1. Замочуємо квасолю на ніч у холодній воді. Потім промиваємо і кладемо в каструлю. Заливаємо водою доверху, накриваємо кришкою, доводимо до кипіння, знімаємо з вогню, зливаємо воду. Потім додаємо лавровий лист, одну луковицю і варимо на середньому вогні приблизно 30 хвилин.

2. Далі додаємо 250 мл холодної води, знову доводимо до кипіння і варимо ще 30 хвилин. Повторюємо процедуру ще двічі.

3. Нарізаємо іншу цибулину. Обсмажуємо на сковороді на протязі 10 хвилин, помішуючи. Додаємо подрібнені помідори і готуємо ще 15 хвилин. Потім пропускаємо все через блендер до стану пюре і знову повертаємо на сковороду. Додаємо цукор, сіль.

4. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Томатний соус змішуємо з половиною квасолі. Потім викладаємо у форму, зверху висипаємо горох, заливаємо все збитими яйцями і запікаємо 10 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вінегрету з квашеною капустою.